szombat, március 28, 2015

Egy kis Rém Történet!

Sziasztok! Gondoltam írok nektek egy kis rém történetet, ezt a történetet már az egyik Facebook csoportba is kitettem (NEM A SAJÁTOMBA!) Gondoltam ide is kiteszem, remélem, hogy tetszik!
 Előre figyelmeztettem, hogy aki lopni meri, hogy ez SAJÁT ISMÉTLEM SAJÁT TÖRTÉNET! Nem szeretném meglátni sehol, hogy sajátodként tüntetted fel! Jó olvasást! :-) Ui: 10/? 

 –––—-——————-----------------------------------------------------------------------------------------------

A kicsi és ártalmatlan Sandy, még csak nyolc éves volt, mikor egyik nap kirándulni mentek a családjával egy hétre a közeli kempingbe. Viszont a még csak nyolc esztendős kislány nem tudta, hogy abban a kempingbe minden évben különös halálesetek történek. Az áldozatokból sosem találnak többet, csak egy fejet, amibe bele van rajzolva – minden bizonylag késsel –, egy smiley. Ezért az lett a neve az ottani gyilkosnak, hogy Smiley. Második nap lehetek ott, mikor Sandy azt gondolta, hogy körül nézz az erdőben. A szülei nagy nehezen de elengedték, azzal a feltételel, hogy pontban hatkor legyen a kemping területén. Sandy erre mind helyeselően bólintott, hogy érti és az útját az erdő sűrűjébe vette. Egy órájában bolyonghatott, ez alatt az idő alatt rengeteg állatot látott, mindegyiket ámulatal nézte. De ezt a szép pillanatot egy női sikoly szakította meg. Sandy nem értette mi ez a sikítás. "Lehet, hogy bele lépett egy nő az egyik kiálló fadaraba" – gondolta magába Sandy, mint valami megoldást. Viszont mikor  újra halotta ezt a bizonyos sikolyt, kezdett kiváncsi lenni, hogy miért és ki síkít. Ezért a lépéseit abba az irányba vezette, ahonnan pár perce a síkítást halotta. Az oda vezető közben úgy érezte mintha valaki figyelné, ezért az eddig is gyors lépteit, még jobban fokozta. Nem sokára meglátott egy nőt, aki az egyik fának volt támaszkodva és oldalt ülésben volt, így csak a hátát látta. Bizonytalanul, de megindult felé, a lépései hallakak és alig érezhetőek még saját magának is, nem hogy a lábai alatt lévő avarnak. 
- Hölgyem – áltt meg mögötte a kislány és úgy szólította meg. – Jól van? – kérdezte, és az egyik kezét a nő vállára tette, hogy maga felé fordítsa. Óvatosan kezdte megfordítani, hátha fáj a válla vagy ne adja isten, nagyobb sérülése van. De ekkor leesett a nő feje, és Sandy síkított egy nagyot, mertna nő arcába egy smiley volt vágva. Sandy lépéseket halott maga mögött, és mintha láncok csörögtek volna vele együtt. Hirtelen fordult meg és találta szembe magát Smiley-val. Ocsmány volt, kopasz volt a feje, feketébe volt teljesen öltözve és a saját arcába is egy smiley volt vágva. Mikor észre vette, hogy a kislány tanulmányozza őt, vicsorogni kezdett, így láthatóvá tette a már rohadt és fekete-barnás színű fogait. Sandy nem tudta, hogy mitévő legyen, de mikor Smiley megindult felé, azt látta legjobb lehetőségnek, hogyha elfut. Szaladt ahogy csak bírta, fákon, bokrokon keresztül, de megbotlott egy kiálló faágba és elesett. Hátra nézett és látta, hogy – akit ő csak ocsmány embernek hív –, felette van. Smiley meglendítette a kezét, amibe a kés volt, és Sandy felé írányitotta…                                     

1 megjegyzés:

  1. Nagyon jó volt, s nagyon kiváncsi vagyok mi lesz Sandyval owo
    Ha lesz folytatásod, akkor kérlek siess *nagyon türelmetlen* OWO
    10/10

    VálaszTörlés